APRÈS-SKI ISCHGL

Traditioneel ga je na een dag op de berg een afzakkertje doen om de dag af te sluiten. In Ischgl gaat dit anders. Al meer dan 5 jaar op rij is Ischgl de beste après-ski plaats van de Alpen. Ischgl wordt ook wel het Ibiza van Oostenrijk genoemd! Ischgl wordt om die reden al vele jaren door enthousiaste wintersporters geroemd om haar bruisende en bovenal ongekende après-ski.

De eerste ronde begint in Ischgl om twee uur op de piste bij de Paznauer Thaya. Het feest gaat hier tot vier uur door, waarna je in een groep van feestgangers richting het dorp afzakt. Na een snelle avondmaaltijd maakt Ischgl zich klaar voor een lange en gezellige nacht. Weten waar de hotspots in Ischgl te vinden zijn?

HOTSPOTS IN ISCHGL

Kuhstall

Midden in het centrum

De meest bekende en legendarische kroeg in Ischgl is ongetwijfeld de Kuhstall, met Marco Mzee als DJ is het altijd feest! Hits als “Hey wir wollen im Kuhstall geh’n” en “Sweet caroline” worden hier iedere avond uit volle borst meegeloeid. De Kuhstall vindt je midden in het dorp direct bij de Silvretta Bahn, Dorfstraße 74.

Trofana Alm

Direct aan de dalafdaling

Een bezoek aan de Trofana Alm zal ervoor zorgen dat jij de avond en wellicht het bezoek aan Ischgl nooit zal meer vergeten. Een typisch Oostenrijkse Après-ski bar, waarbij het luxe en mondaine karakter van Ischgl wordt ingeruild voor pullen bier & gezellige schlagermuziek. De Trofana Alm ligt direct aan de dalafdaling, piste 1.

Paznauner Taja

In het skigebied aan de piste

Wil jij het Ibiza van de Alpen daadwerkelijk meemaken? Dan begint ’s middags het feest direct al op de piste bij de Paznauer Taja. Op 2000m is het ieder dag gegarandeerd feest of het nu sneeuwt of de zon volle bak schijnt de Paznauer Taja staat garant voor feest! De Paznauer Taja vindt je onder aan de E2 lift.